Over Ons

Wie zijn wij?

Authentiek Sri Lankaans/Zuid-Indiaas eten

Welkom bij Sri Lankaans/Zuid-Indiaas restaurant Jammra in Rolde! Wij brengen u de authentieke smaak van Sri Lanka/Zuid-India, verrassend, lekker en veelzijdig. U kunt heerlijk genieten van onze gerechten in ons sfeervolle restaurant of op ons terras. Wij maken het u graag naar de zin, niet in de laatste plaats met onze uitgebreide drankkaart.

Bij Sri Lankaans/Zuid-Indiaas eten denkt men in het westen al gauw aan curry’s. Anders dan de meeste mensen gewend zijn, worden de meeste Sri Lankaanse/Zuid-Indiaas gerechten zonder het hier bekende kerriepoeder gemaakt. In Sri Lanka/Zuid-India wordt er met zelfgemaakte kruidenmengsels gekookt (garam masala). Recepten worden overgedragen en in de familie gehouden.

Het mengen van kruiden en specerijen is zo tot een kunstvorm verheven waarbij de strenge, eeuwenoude voorschriften verschillen naargelang de streek, het bijbehorende klimaat en de religie die men aanhangt. Bij Jammra werken wij met heerlijke, verse ingrediënten en kruiden. De kruiden worden door ons zelf gekweekt en hierna geëxporteerd naar Nederland vanuit Sri Lanka/Zuid-India. Al onze gerechten worden typisch bereid met zeer weinig olie, waardoor u een maximale smaakervaring krijgt.

Met uw wensen wordt uitgebreid rekening gehouden: u kunt alle bijzonderheden rondom uw dieet en allergieën gerust aan ons doorgeven. Hebt u trek in een bepaald gerecht dat niet op de kaart staat? Bespreek dit gerust met ons, dan zorgen wij voor een bijzonder gerecht, perfect afgesteld op uw smaak.